Istraživanje diljem svijeta!

Hollaback je pokrenuo suradnju s profesoricom Beth Livingston s Cornell University / ILR School u New Yorku kako bi bolje razumjeli iskustva i utjecaj uličnog uznemiravanja.

Što radimo? U listopadu  smo pokrenuli online anketu u velikom broju zemalja na 6 kontinenata. Linkove na anketu distribuirat ćemo putem društvenih mreža i medija s ciljem dobivanja što većeg broja podataka, koje ćemo koristiti za bolje razumijevanje uličnog uznemiravanja u internacionalnom kontekstu.

Kako možete pomoći? Ispunite anketu! Ispunite anketu i pošaljite je na što veći broj osoba. Što više sudionika/a—muškaraca i žena—to bolje. Molimo da sudjeluju samo osobe iznad 18 godina.

Što možete očekivati? Uz demografska pitanja, pitamo o iskustvima s uznemiravanjem, reakcijama na uznemiravanje i dr. Anketa je u potpunosti anonimna. Sažetak i objavu rezultata možete očekivati početkom 2015.

Imate još pitanja? Možete kontaktirati koordinatorice Hollabacka Hrvatska na [email protected] Ako želite više informacija o samom istraživanju/anketi, kontaktirajte Prof. Beth Livingston ([email protected]).

LINK NA  ANKETU (Hrvatska, hrvatski jezik):  https://cornell.qualtrics.com/SE/?SID=SV_d6GzLAw5ikfSVrn

LINK NA  ANKETU(Hrvatska, engleski jezik): https://cornell.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3khfeVaGMWbErQh

HVALAi nemojte zaboraviti proslijediti link na anketu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *