Mirjanina priča

Danas(23.08.2012.) sam išla na trg u 9 sati ujutro sa svojom svekrvom i 2 maloljetne djece u knjižaru kupiti knjige za školu.
Vraćale smo se oko 10 ujutro sa trga i ušle smo u tramvaj broj 11 u kojem se već osjeća gužva u gradu.
Kako je bila gužva do mene je stao čovjek oko 60 god i stalno se nekako “čudno” namještao i osjetila sam da me pipka, na to sam ga pogledala i mislila kako sam si to umislila no tada sam to opet osjetila i rekla sam mu da se odmakne od mene.
Naravno nije se odmaknuo te sam počela vikati i glasnije mu govoriti da se makne od mene, fascinantno je to da mi nitko u tramvaju nije niti pokušao pomoći jer se to valjda druge ne tiče. Pošto nisam šutjela nego sam mu govorila da se makne uvidjela sam da je izvadio spolovilo i pokazivao ga uz glupo cerekanje te kako sam tek tada bila šokirana radi maloljetne djece koja se voze samnom hvatam mobitel i govorim mu da zovem policiju na to on sprema spolovilo u hlače i počinje mene verbalno vrijeđati pout mlada kurvice, govno jedno balavo itd.
Kako niti nakon toga nitko u tramvaju ne pomaže odlučujem izaći iz tramvaja na stanici gdje i on i ostavljam djecu u tramvaju sa svekrvom.
Na stanici od tramvaja nazivam policiju i govorim da se nalazim na uglu slovenske i ilice te da prijavljujem u kratkom opisu napad na sebe i molim pomoć policije u sankcioniranju te osobe,te dok ga slijedim me pokušao lupiti i ošamariti. Naposljetku ga je policija uspjela pronaći u jednom haustoru gdje se skrivao te su ga odveli u postaju.
Ovo danas me šokiralo jer se radilo o jutarnjim satima i opet napominjem kako je tek djeci koja će danas ili sutra morati sama tramvajem do škole a ovakve stvari se dogode dok su sa mnom??? Kako ih zaštiti???

[got_back]